Γιαεμάς

Ηφιλοσοφία μας

Το SIROCCO δεν είναι τυχαία επιλογή. Στα ελληνικά και στη ναυτική παράδοση σιρόκος ή σορόκος είναι ο νοτιοανατολικός άνεμος, ο οποίος πνέει από την έρημο Σαχάρα και την Μέση Ανατολή. Θεωρείται δυνατός άνεμος, ξηρός και θερμός. Στο νησί μας όμως και στην ιδιαίτερη ηφαιστειακή μας παραλία του Παλαιοχωρίου, φτάνει αποδυναμωμένος φέρνοντας μια γλυκιά θέρμη. Είναι ιδανικός να συντροφεύσει το ρομαντικό σας γεύμα πάνω στην αμμουδιά, ακούγοντας τον παφλασμό των κυμάτων και πλημμυρίζοντάς σας μυρωδιές κι αρώματα που αναδεικνύουν την μοναδικότητα των κυκλαδίτικων συνταγών.

Εδώ θα απολαύσετε εκλεκτά κυκλαδίτικα πιάτα εμπνευσμένα από την ηφαιστειακή φύση της παραλίας του Παλαιοχωρίου όπου βρισκόμαστε. Το ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον και οι μοναδικές γεύσεις της μηλέικης κουζίνας γίνονται ένα με τον άνεμο δημιουργώντας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις…


 
 

Τιπροσφέρουμε

Το προσωπικό μας άκρως φιλικό, είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.
Οι γεύσεις μας θα σας αποζημιώσουν και το ζεστό περιβάλλον μας θα σας ικανοποιήσει. Στην παραλία του Παλιοχωριού, σε συγκεκριμένο σήμειο κάτω από την επιφάνεια της άμμου, τοποθετούμε τις γάστρες μας και με ξεχωριστό τρόπο δημιουργούμε σπεσιαλιτέ. Απολαύστε ακόμη την παραδοσιακή μηλέικη κουζίνα μας και τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά. Όλα τα προϊόντα μας είναι ολόφρεσκα και από τα καλύτερα της αγοράς. Με μεγάλη εμπειρία στις εκλεπτυσμένες γεύσεις που μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε σας εκδήλωση, φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια, ώστε να ζήσετε κάθε σημαντικό γεγονός της ζωής σας σαν μια μοναδική εμπειρία. Στον χώρο μας μπορείτε να διοργανώνετε κάθε κοινωνική εκδήλωση και επαγγελματική (Γάμος, Βαφτίσια, Επαγγελματικές Εκδηλώσεις).

 
 

Ηφαιστιακόφαγητό

Στο Παλιοχώρι σε πολλά σημεία, υπάρχει ηφαιστειακή δράση.

Ένα από αυτά τα σημεία, βρίσκεται και στην παραλία μπροστά από το εστιατόριό μας, όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες 102°C, κατάλληλες να ψήσουν το φαγητό.

Το βράδυ τοποθετούμε (θάβουμε) τις γάστρες με το φαγητό στην άμμο & το πρωί που βγάζουμε το φαγητό είναι έτοιμο. Το κρέας χρειάζεται περίπου 8 ώρες & το ψάρι, ανάλογα το μέγεθος, 20-40 λεπτά.